Breaking news:
Celeb - Faces

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ώρα της Δικαιοσύνης και η συμφωνία με τη σύζυγό του

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ώρα της Δικαιοσύνης και η συμφωνία με τη σύζυγό του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βλέπει την καθημερινότητά του να ανατρέπεται, ύστερα από τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως τη δημοσιότητας. Μάλιστα, κάποιες από τις υποθέσεις αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

 

Πέρα από τις καταγγελίες για περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, στον φάκελο που παρέδωσε στην εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας περιλαμβάνονται και καταγγελίες για δύο απόπειρες βιασμού που δεν έχουν παραγραφεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ώρα της Δικαιοσύνης και η συμφωνία με τη σύζυγό του

Έτσι, ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης αναμένεται από μέρα σε μέρα να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για να δώσει απαντήσεις για όσα του καταμαρτυρούν τα φερόμενα ως θύματά του. Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει κλεισμένος στο πολυτελές σπίτι του στο Ψυχικό και παρακολουθεί τις εξελίξεις λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patkiout.gr, έκανε μια συμφωνία με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου για την περίπτωση που προφυλακιστεί: να πάρει το γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Φιλιππίδης αισθάνεται πως αυτό που του συμβαίνει δεν θα έχει γυρισμό και ότι η ζωή του δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Σχεδόν μόνος, με τους περισσότερους φίλους να τον έχουν εγκαταλείψει, μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του προετοιμάζοντας την υπερασπιστική του γραμμή.

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΕΣ

 

Tαυτόχρονα, βλέπει την απόσταση ανάμεσα στον ίδιο, τη γυναίκα και τον μοναχογιό του να μετατρέπεται σε χάσμα με πολλές εντάσεις και καβγάδες που έχουν κάνει αφόρητο το κλίμα στη βίλα του Ψυχικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι καταγγελίες εναντίον του ξεπερνούν τις 100. Οι εισαγγελικές αρχές κινητοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο μετά τις δυο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού.

Σημειώνεται ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν πρόκειται για εγκλήματα που έχουν παραγραφεί ή όχι. Η μια απόπειρα βιασμού φέρεται να έγινε το 2010 (οπότε οριακά έχει παραγραφεί) και η άλλη φέρεται να έγινε το 2014. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις καταγγελίες που περιείχαν οι πρώτοι 20 φάκελοι του ΣΕΗ, βρισκόταν και μια υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον κωμικό ηθοποιό, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί καθώς φέρεται να συνέβη το 2008.

 

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει και ο κύκλος της εξέτασης μαρτύρων. Ακολούθως θα κληθούν και οι παθούσες και τελευταίος ο ηθοποιός. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, οι δύο από τις τρεις γυναίκες έχουν ήδη καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα όσα έχουν περιγράψει στις καταγγελίες τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ κατάθεση έχουν δώσει δυο μάρτυρες – η μία από αυτές τις μαρτυρικές καταθέσεις μάλιστα αφορά στον καταγγελλόμενο βιασμό.

Μετά την αποτίμηση των στοιχείων που θα συγκεντρωθούν, η εισαγγελία θα αποφανθεί για το αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης. Σε περίπτωση πάντως που απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικογραφία θα διαβιβαστεί σε ανακριτή ενώπιον του οποίου ο ηθοποιός θα κληθεί να απολογηθεί.

Έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση για το People, μόνο στην Ελεύθερη Ενημέρωση

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top