Ζώδια σήμερα: Μέρα ζεστασιάς, καλοσύνης και ονειροπόλησης
Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Αξιοποιήστε μια μέρα ζεστασιάς, καλοσύνης και ονειροπόλησης

Τι γίνεται όταν ο Ερμής περνάει ξανά στο ζώδιο του μυστηριώδους Σκορπιού και ο Ήλιος τριγωνίζει τον πλανήτη της ονειροπόλησης, Ποσειδώνα; Μάθετε το κλίμα αυτής της ιδιαιτέρως δημιουργικής ημέρας, σύμφωνα με το ζώδιό σας.

 

 

ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΜΕΡΑ

 

Κριός: Θέματα χρημάτων έρχονται ξανά στο προσκήνιο, ενώ μπορεί να δείτε επιστροφές από όσα νομίζατε δανεικά και αγύριστα. Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε ζητήματα οικονομικά, εργασιακά αλλά και βαθύτερα ψυχολογικά.

 

Ζώδια σήμερα: Αξιοποιήστε μια μέρα ζεστασιάς, καλοσύνης και ονειροπόλησης

 

Ταύρος: Σήμερα νιώθετε γεμάτος κοινωνική χάρη και κερδίζετε τους γύρω σας με τη ζεστασιά και τη διάθεση συνεργασίας που αποπνέετε. Μεγάλοι στόχοι πραγματοποιούνται, ερωτικές εξομολογήσεις σας ξαφνιάζουν και οι φίλοι σας υποστηρίζουν

Δίδυμος: Τα ευχάριστα νέα έρχονται από την εργασία αλλά και από την οικογένεια. Μια νέα δουλειά στο προσκήνιο, βελτίωση των συναδερφικών σχέσεων και μια αίσθηση του ανήκειν που δίνει φτερά στην αυτοπεποίθηση σας.

Καρκίνος: Έχετε περάσει από διάφορες δοκιμασίες, όμως σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε. Ο Ήλιος σε θετική όψη στον τομέα που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, τους έρωτες, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας στέλνει τις ακτίνες του και εσείς επιτέλους περνάτε όμορφα, νιώθετε αγαπητοί και βάζετε πλώρη για την επίτευξη των ονείρων σας.

Λέων: H οικογένεια σας υποστηρίζει και τα οικονομικά σας χαμογελούν. Μια ψυχική ανάταση σήμερα, σας καλεί να αφήσετε πίσω τη μιζέρια και να πιστέψετε πως ο σπουδαιότερος σύμμαχός σας είναι ο ίδιος ο εαυτός σας.

Παρθένος: Ο τομέας των σχέσεων και της επικοινωνίας ευνοείται σήμερα. Λέτε το σωστό πράγμα την κατάλληλη στιγμή και κερδίζετε συμπάθειες. Και μια μόνιμη σχέση ή συνεργασία βρίσκεται προ των πυλών σας!

Ζυγός: O Ήλιος σφίγγει το χέρι του Ποσειδώνα και γεμίζει την τσέπη σας. Όμως, η υλική ασφάλεια συναντά τη συναισθηματική και εσείς νιώθετε πως πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη.

Σκορπιός: Σήμερα λάμπετε. Ξεχειλίζετε από ερωτισμό, ζεστασιά και κατανόηση. Νιώθετε την ομορφιά της ζωής και εισπράττετε μόνο επιτυχίες καθώς, θυμηθείτε, το σύμπαν αποτελεί καθρέφτη της ίδιας μας της ενέργειας.

Τοξότης: Τα παιδιά του Δια απολαμβάνουν σήμερα μια ξέγνοιαστη μέρα και τα νέα είναι απρόσμενα καλά για την καριέρα τους. Εάν ασχολείστε με επαγγέλματα που σχετίζονται με τη δημιουργία, θα διαπρέψετε.

Αιγόκερως: Ο Ήλιος στην αγκαλιά του Ποσειδώνα σας φέρνει την εκπλήρωση μεγάλων στόχων και την υποστήριξη από τα φιλικά σας πρόσωπα. Απρόσμενες συμμαχίες σας κλείνουν το μάτι και τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σας.

Υδροχόος: Tα χρήματα έρχονται στα χέρια σας και η θέση σας στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον σταθεροποιείται. Μια υπέροχη στιγμή για την καριέρα σας.

Ιχθύες: O κυβερνήτης σας δέχεται τις ευλογίες του Ηλίου και σας καλεί να απολαύσετε χρόνο με τον έρωτά σας και τα παιδιά. Γελάστε, διασκεδάστε κι αφήστε πίσω την κατήφεια.

Περισσότερη ενημέρωση για ζώδια στο elenews.gr

Ζώδια σήμερα: Αξιοποιήστε μια μέρα ζεστασιάς, καλοσύνης και ονειροπόλησης
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top