Ζώδια

Τι σημαίνει ο ωροσκόπος για τον χαρακτήρα σας

Φανταστείτε ένα σπίτι. Το ζώδιο σας αποτελεί το εσωτερικό του σπιτιού αλλά η εξωτερική του όψη θεωρείται υπόθεση του ωροσκόπου σας.

Φανταστείτε ένα σπίτι. Το ζώδιο σας αποτελεί το εσωτερικό του σπιτιού αλλά η εξωτερική του όψη θεωρείται υπόθεση του ωροσκόπου σας.

Βλέπετε ο ωροσκόπος είναι αυτή ακριβώς η πρώτη αίσθηση που προκαλείτε στους γύρω σας, ο εξωτερικός σας εαυτός, τον οποίο προβάλλετε άμεσα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Και επειδή η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο ισχυρή, δεν θα θέλατε να γνωρίζετε τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς όταν σας γνωρίζουν;

 • Ωροσκόπος Κριός: Αποπνέετε δύναμη, ευθύτητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Μερικές φορές φαίνεστε παρορμητικοί και επιπόλαιοι στις κινήσεις σας.
 • Ωροσκόπος Ταύρος: Η γλυκύτητα, η πραότητα και το αίσθημα ασφάλειας που προκαλείτε στους γύρω σας είναι γεγονός. Ωστόσο, προσέξτε το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και την τάση υλισμού μου.
 • Ωροσκόπος Δίδυμος: Aαγαπημένα παιδιά του φτερωτού θεού Ερμή, παρουσιάζεστε επικοινωνιακοί, με δίψα για μάθηση, ευέλικτοι και πνευματώδεις. Οι αλλαγές σας εξιτάρουν αλλά μη γίνετε και φτερό στον άνεμο στον βωμό τους.
 • Ωροσκόπος Καρκίνος: Ευαίσθητοι και προστατευτικοί, περιποιητικοί και τρυφεροί, λατρεύετε την οικογενειακή θαλπωρή, καθώς και το να κανακεύετε τους δικούς σας ανθρώπους. Ελέγξτε την κυκλοθυμία και την ανασφάλειά σας.
 • Ωροσκόπος Λέων: Διαθέτετε έναν αέρα αρχοντιάς. Γενναιόδωροι και πληθωρικοί, εντυπωσιακοί και δημιουργικοί, είστε οι σταρ της παρέας. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και την αυταρχική σας διάθεση.
 • Ωροσκόπος Παρθένος: Σχολαστικοί και επιμελείς, αναλυτικοί και απόλυτα οργανωμένοι, είστε άνθρωποι της τάξεως και του καθήκοντος. Μήπως όμως χάνεστε στη λεπτομέρεια και στο άγχος;
 • Ωροσκόπος Ζυγός: Είστε οι βασιλιάδες της αρμονίας και της κοινωνικότητας, της χαράς και της διπλωματίας. Ελέγξτε, όμως, την αναποφασιστικότητά σας και την τάση σας να θέλετε να αρέσετε σε όλους, με κάθε τίμημα.
 • Ωροσκόπος Σκορπιός: Διεισδυτικοί, μυστικοπαθείς, γοητευτικοί και αποφασισμένοι για όλα. Προσοχή στην εμμονή σας για έλεγχο, στην εκδικητικότητα και την καχυποψία.
 • Ωροσκόπος Τοξότης: Ανέμελοι, εύθυμοι, απολαμβάνετε όσο κανείς τη ζωή και προσελκύετε την τύχη, με όπλο την αισιοδοξία σας. Κάποιες φορές, ωστόσο, αμελείτε τα καθήκοντά σας και επιδεικνύεται επιπολαιότητα.
 • Ωροσκόπος Αιγόκερως: Οργανωτικοί και φιλόδοξοι, προορισμένοι για την κορυφή, γεννημένοι διευθυντές. Χαλιναγωγείστε την συγκεντρωτική σας τάση, την ψυχρότητα και την αυταρχική σας διάθεση.
 • Ωροσκόπος Υδροχόος: Γνήσια τέκνα του ουρανού, πρωτοπόροι, εφευρετικοί, ανοιχτόμυαλοι και διαφορετικοί. Μερικές φορές ίσως γίνεστε πνεύματα αντιλογίας από κεκτημένη ταχύτητα…
 • Ωροσκόπος Ιχθύς: Ευαίσθητοι και ονειροπόλοι, καλλιτεχνικοί και οραματιστές, ζείτε στον δικό σας παραμυθένιο κόσμο. Προσέξτε μήπως χαθείτε σε αυτόν…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top