Nέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;
Ζώδια

Nέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

Κάθε νέα σελήνη ισοδυναμεί με ένα νέο ξεκίνημα, με καινούρια κεφάλαια στη ζωή κάθε ζωδίου. Αυτή η νέα σελήνη, που πραγματοποιείται στις 17 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου και στο τρίτο δεκαήμερό της, σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, ευνοώντας τη σταθεροποίηση των καταστάσεων. Πώς όμως θα επηρεάσει συγκεκριμένα το κάθε ζώδιο;

 

Τι δώρα φέρνει η Νέα Σελήνη στο κάθε ζώδιο

 

Κριός: Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται στον χώρο εργασίας. Μια πρόταση για δουλειά ή ένα νέο συμβόλαιο ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε στη ζωή σας. Φροντίζετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και αισθάνεστε μεγαλύτερη ευεξία.

Ταύρος: Νέος έρωτας, ανανέωση της σχέσης, χαρές και δημιουργικά πλάνα προσγειώνει στην πόρτα σας η νέα σελήνη. Εσείς ανοίξτε την αγκαλιά σας γιατί το σύμπαν σκορπίζει δώρα με εχέγγυα σταθερότητας,

Δίδυμος: Στον οίκο της οικογένειας η νέα σελήνη, μιλάει για κάποιο καινούριο ξεκίνημα στον χώρο του σπιτιού. Μετακόμιση, ανακαίνιση ή αγορές για το σπίτι και μια αίσθηση ζεστασιάς που σας κάνει να τρέχετε να προστατευτείτε στη φωλίτσα σας.

Καρκίνος: Γίνεστε κεφάτοι και επικοινωνιακοί, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις με τους κοντινούς συγγενείς και τους γείτονες. Μικρά ταξίδια αναψυχής περιλαμβάνονται στο μενού και η αισιοδοξία σας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Λέων: Ο τομέας των οικονομικών επιτέλους γνωρίζει άνθηση και εσείς προχωράτε σε συμφωνίες με οικονομικό δέλεαρ και σοβαρές προοπτικές για το μέλλον.

Παρθένος: Επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς. Δυναμικοί και λαμπεροί, βρίσκετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και διεκδικείτε ό,τι σας αξίζει σε όλα τα επίπεδα.

Ζυγός: Στον οίκο της πνευματικότητας η νέα σελήνη σας προσφέρει την ευκαιρία για βαθιά ενδοσκόπηση, διαλογισμό και χαλάρωση. Πετάξτε τα ενεργειακά σκουπίδια από τη ζωή σας.

Σκορπιός: Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας ενώ και οι παλιές φιλίες αναζωογονούνται. Ένας άνεμος ανανέωσης αυξάνει στο κατακόρυφο την κοινωνικότητα και την καλή σας διάθεση.

Τοξότης: Mια ανέλπιστη ευκαιρία παρουσιάζεται στην καριέρα σας και εσείς δείχνετε αποφασισμένοι να την αδράξετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Αιγόκερως: Τα χαρμόσυνα νέα καταφτάνουν από το εξωτερικό και μια επιτυχία σε σπουδές ή νομικές υποθέσεις διαφαίνεται στον ορίζοντα. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό αλλά σίγουρα θα προσελκύσετε την καλή τύχη με την εξωστρέφεια σας.

Υδροχόος: H νέα σελήνη ενισχύει τον ερωτισμό σας και τις πιθανότητες να ξεκινήσετε μια παθιασμένη σχέση. Επίσης, προβλέπονται οικονομικά κέρδη, ίσως και μια κληρονομιά.

Ιχθύες: Στον οίκο των σχέσεων, η νέα σελήνη λάμπει και σας χαρίζει αρμονία και σταθερότητα στη συναναστροφή σας με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας. Δεν αποκλείεται η επισημοποίηση της σχέσης σας ή η θεμελίωση μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας.

 

Περισσότερη ενημέρωση για τα ζώδια στο elenews.gr

Nέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top