Breaking news:
Κρόνος στο Υδροχόο; Ποιο μάθημα θα πάρετε τα επόμενα χρόνια;
Ζώδια

Κρόνος στο Υδροχόο; Ποιο μάθημα θα πάρετε τα επόμενα χρόνια;

Στο σχολείο είχατε σίγουρα εκείνον τον καθηγητή που κάπως τον φοβόσασταν. Πιθανόν να φάνταζε λιγάκι ψυχρός και ο τρόπος που σας κοιτούσε πίσω τα αυστηρά κοκάλινα γυαλιά του κυριολεκτικά σας πάγωνε το αίμα. Ωστόσο, αν αφήσετε  πίσω τον τρόμο που προκαλούσε η αυστηρότητά του-θα παραδεχτείτε πως διέθετε βαθύ το αίσθημα δικαιοσύνης.

 

 

Κρόνος στο Υδροχόο; Ποιο μάθημα θα πάρετε τα επόμενα χρόνια;

ΚΡΟΝΟΣ: O ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

 

Αυτός ο δάσκαλος, για τους λάτρεις της αστρολογίας, είναι ο Κρόνος λοιπόν. Φανταστείτε τον να μπαίνει στην αίθουσα και να εξετάσει σχολαστικά το τετράδιο των πεπραγμένων σας. Πώς τα πήγατε όλα αυτά τα χρόνια; Δείξατε επιμέλεια ή λουφάρατε λίγο; Βασιστήκατε στις δικές σου δυνάμεις ή μήπως σας ξελάσπωσε ο απουσιολόγος του μπροστινού γραφείου; Ο Κρόνος φέρνει στο φως τις παραλείψεις σας, την ανευθυνότητα και την επίμονη άρνησή σας για την ενηλικίωση. Δεν επιθυμεί να σας καταστρέψει, μονάχα να σας ωριμάσει.

 

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

 

Υπάρχουν νέα! Στις 17 Δεκεμβρίου του 2020 ο αυστηρός αλλά δίκαιος δάσκαλος αφήνει οριστικά πίσω τον τον στρυφνό Αιγόκερω. Τον αποχαιρετά και η αλήθεια είναι πως η μεταξύ τους συνύπαρξη άφησε συντρίμμια στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Από τον Υδροχοο -όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023-λειτουργεί σαφώς  καλύτερα. Φιλοξενείται, βλέπετε, από ένα ζώδιο γνωστό για τον ιδεαλισμό και τον ανθρωπισμό του. Ωστόσο, ισοδυναμεί και με μια πρόκληση για καθέναν από εμάς. Ποιο λοιπόν μάθημα θα κληθούμε να εμπεδώσουμε τα επόμενα χρόνια, αναλόγως του αστερισμού στον οποίο ανήκουμε;

 

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

Κριός: Από τον τομέα της φιλίας, των στόχων και των μεγάλων ονείρων, ο Κρόνος έρχεται να ελέγξει τις επιθυμίες και την ικανότητα συνεργασίας σας με ομάδες. Κυνηγάτε χίμαιρες ή πατάτε με τα δυο πόδια στο εδάφος; Εμπιστεύεστε τα σωστά άτομα ή θα πληρώσετε την αφέλειά σας; Οι φιλίες περιορίζονται στις λίγες και ουσιαστικές και το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στον κοινωνικό κύκλο θα σας αποκαλύψει αλήθειες.

Ταύρος: Πόσο σκληρά δουλέψατε τα προηγούμενα χρόνια; Ο Κρόνος στον τομέα της καριέρας ξέρει να απονέμει τη δικαιοσύνη. Εάν φανήκατε επιμελής, επίμονος και έντιμος, τότε τα επαγγελματικά σας θα εκτοξευτούν και θα βρεθείτε σε θέση ισχύος. Προσέξτε τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας γιατί ο εγωισμός διογκώνεται και η ευελιξία κρίνεται απαραίτητη.

Δίδυμος: Εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και ανώτατη εκπαίδευση στο μενού της σταθεροποίησης για τα επόμενα χρόνια. Η πορεία θα έχει αγκάθια -όπως κάθε σωστός Κρόνος εγγυάται- αλλά η προσήλωση στους στόχους σας ίσως ανταμειφθεί με ένα ακόμη πτυχίο ή μια επιτυχία που έρχεται από μακριά και έχει γερά θεμέλια.

Καρκίνος: Στον τομέα των οικονομικών, του ερωτισμού και της αναγέννησης, ο Κρόνος ξυπνά φοβίες, βάζει τρικλοποδιές σε ό,τι σχετίζεται με δάνεια, κληρονομιές και χρήματα συντρόφου αλλά σας καλεί να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να κατακτήσετε τους φόβους σας. Στο τέλος του τούνελ, θα βρείτε την πιο δυνατή εκδοχή σας.

Λέων: Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας τίθενται στο μικροσκόπιο: Oι άλλοι – ο σύντροφος, ο διευθυντής σας- ζητούν πολλά και εσείς βγαίνετε από τη σφαίρα του εγώ προκειμένου να τους κοιτάξετε. Πιθανόν να ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας η να υπογράφετε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Το βέβαιο είναι πως για τα επόμενα χρόνια ο βασιλιάς πρέπει να μοιραστεί τη σκηνή για να εισπράξει το ανάλογο χειροκρότημα.

Παρθένος: H εργασία γίνεται σκληρή και πολύωρη, οι συνάδερφοι λιγάκι δύστροποι, ο προϊστάμενος απαιτητικός και εσείς τρέχετε και δε φτάνετε για να προλάβετε μια τουλάχιστον τρελή καθημερινότητα. Ωστόσο, η εργατικότητα θα ανταμειφτεί . Η φυσική σας κατάσταση χρειάζεται προσοχή αλλά οι επόμενες χρονιές ισοδυναμούν και με μια ευκαιρία αναδόμησης της ψυχικής και σωματικής σας υγείας.

Ζυγός: Στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας, ο Κρόνος δε φέρνει μαζί του άγρια πάρτυ μέχρι το πρωί. Αντίθετα, σας βάζει φρένο στην άσκοπη διασκέδαση, σας μαζεύει στο σπίτι, μπροστά από τον καναπέ, και ίσως σας φέρνει και τον πελαργό με όλες τις ευθύνες που αυτός συνεπάγεται.

Σκορπιός: Ο Κρόνος στρογγυλοκάθεται στην πολυθρόνα του σπιτιού και της οικογένειας. Νέες ευθύνες, μια ανακαίνιση ή ΄ίσως και μια μετακόμιση προβλέπονται στο μενού των εξελίξεων. Τα παιδιά ζητάνε περισσότερη προσοχή και το σπίτι γίνεται πού και πού εστία προβληματισμού και συγκρούσεων. Τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένεια χρειάζονται τη φροντίδα σας και εσείς συνδέεστε ξανά με τις ρίζες σας.

Τοξότης: Η επικοινωνία σοβαρεύει, ο λόγος μοιάζει πια μετρημένος και σοβαρός. Η ωριμότητα σας στερεί κάτι από την ανεμελιά σας αλλά, συγχρόνως σας κάνει πιο έγκυρους και αξιόπιστους. Οι μικρές μετακινήσεις δεν ευνοούνται και ο συνήθως επιπόλαιος Τοξότης αναγκάζεται να μετρήσει τα λόγια του για να αποφύγει παρεξηγήσεις με συγγενείς και γείτονες.

Αιγόκερως: Τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο και εσείς χρειάζεται να αφήσετε πίσω τις σπατάλες του παρελθόντος. Τα χρήματα δεν φτάνουν τόσο εύκολα στα χέρια σας και η συναισθηματική και υλική ασφάλεια δοκιμάζονται. Ωστόσο, μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για κάτι σταθερό. που στο βάθος του χρόνου θα αποδώσει.

Υδροχόος: O επαναστάτης Υδροχόος συναντά τον αυστηρό δάσκαλο που του τραβά το αυτί και του ζητάει να κατεβάσει τα πόδια από το γραφείο.  Θα συμμορφωθείτε με τους κανόνες ή θα αντιδράσετε ως οργισμένοι έφηβοι; Ο Κρόνος έρχεται να ελέγξει τη ικανότητά σας για δέσμευση και πειθαρχία. Ανατρέπει τα σαθρά θεμέλια και φέρνει στο φως κρυμμένες αλήθειες.

Ιχθύες: Το υποσυνείδητό ξυπνά και σας ζητά να δώσετε επιτελούς σημασία σε ΄όσους δαίμονες σας καταδιώκουν για χρόνια. Βγαίνουν από τον λήθαργο απωθημένα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες και εσείς πραγματοποιείτε έναν σκληρό απολογισμό ζωής μονάχα, για να βγείτε πιο δυνατοί στο τέλος αυτής της διέλευσης.

 

Περισσότερη ενημέρωση για ζώδια στο elenews.gr

Κρόνος στο Υδροχόο; Ποιο μάθημα θα πάρετε τα επόμενα χρόνια;
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top