Elenews.gr

Lifestyle

Οικογένεια Gucci: Σεξουαλική κακοποίηση κληρονόμου

H Alexandra Zarini, μέλος της οικογένεια Gucci, υποδεικνύει τον πατριό της, Joseph Ruffalo, ως τον υπεύθυνο για την σεξουαλική κακοποίηση της από την ηλικία των 6 ετών μέχρι περίπου τα 22.

 

ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ GUCCI

Σεισμό έχουν προκαλέσει σε έναν από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας παγκοσμίως οι καταγγελίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και προέρχονται από ένα από τα μέλη της οικογένειας Gucci. Η Αλεξάντρα Ζαρίνι, εγγονή του Άλντο Gucci, καταγγέλλει συγκάλυψη της σεξουαλική κακοποίηση της από τη μητέρα της και τη γιαγιά της.

Οικογένεια Gucci: Σεξουαλική κακοποίηση 35χρονης κληρονόμου Alexandra Zarini

 

Σύμφωνα με τη New York Post και τους New York Times, η Αλεξάντρα Ζαρίνι, 35χρονη εγγονή του Άλντο Gucci (του μεγαλύτερου γιου του ιδρυτή του ομίλου, Γκούτσιο Gucci) κατέθεσε μήνυση αυτήν την εβδομάδα στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι ο πρώην πατριός της Τζόσεφ Ράφαλο, την κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια. Κατηγορεί τη μητέρα της, Πατρίτσια Gucci, και τη γιαγιά της, Μπρούνα Παλόμπο, ότι είχαν ανάμιξη στη διευκόλυνση και τη συγκάλυψη της κακοποίησης.

Οικογένεια Gucci: Σεξουαλική κακοποίηση 35χρονης κληρονόμου Alexandra Zarini

 

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η Ζαρίνι υποστηρίζει πως ο Ράφαλο, σημαντικό πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας που είχε συνεργαστεί με τον Prince και τους Earth, Wind & Fire, ξεκίνησε να την κακοποιεί από τα έξι της χρόνια, και πως ο εφιάλτης κράτησε μέχρι τα 22 της. Όπως εξηγεί, ξάπλωνε τακτικά γυμνός στο κρεβάτι μαζί της. Την θώπευε και είχε επιχειρήσει διείσδυση μέσα της με τα χέρια του. Επίσης εξέθετε μπροστά της τα γεννητικά του όργανα και τα έτριβε πάνω στο σώμα της.

Σύμφωνα με την 35χρονη, η μητέρα της Πατρίτσια επέτρεπε την συμπεριφορά του Ράφαλο. Αλλά και μαζί με την Παλόμπο την απειλούσαν να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Όταν η Ζαρίνι ήταν γύρω στα 16, σύμφωνα πάντα με τα δικαστικά έγγραφα, η γιαγιά της τη ρώτησε εάν ο Ράφαλο την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Όταν εκείνη απάντησε καταφατικά, η Παλόμπο της είπε να το κρατήσει μυστικό. Η κοπέλα μίλησε τελικά και στη μητέρα της αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια, αλλά και εκείνη της είπε να σιωπήσει. Και οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τη μήνυση «προσπαθούσαν με κάθε κόστος να αποφύγουν κάτι που θεωρούσαν ότι θα εξελισσόταν σε σκάνδαλο και θα μπορούσε να αμαυρώσει το όνομα Gucci και να τους κοστίσει εκατομμύρια».

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑΣ

Όπως γράφουν οι Times, η Zarini, μέλος της οικογένειας Gucci, κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση στο Αστυνομικό Τμήμα του Μπέβερλι Χιλς, κάτι που επιβεβαίωσε στην εφημερίδα εκπρόσωπος του ΑΤ, συμπληρώνοντας ότι η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή.

Η Πατρίτσια, μητέρα της καταγγέλουσας, έκανε την εξής δήλωση στους Times«Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο που προκάλεσε ο Τζόσεφ Ράφαλο στην Αλεξάντρα. Αυτό που της έκανε είναι ασυγχώρητο. Όταν μου αποκάλυψε τα πάντα στο γραφείο του οικογενειακού μας γιατρού στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2007, ένιωσα συντετριμμένη. Αμέσως ξεκίνησα τις διαδικασίες του διαζυγίου. Καθώς και τις προσπάθειες να επουλωθούν οι πληγές της οικογένειάς μου μέσω ψυχολογικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συντετριμμένη αισθάνομαι όμως και από τους ισχυρισμούς που διατύπωσε [η Αλεξάντρα] για εμένα και τη γιαγιά της, που είναι τελείως αναληθείς».

 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ TOY JOSEPH RUFALO

Ο δικηγόρος του Ράφαλο, Ρίτσαρντ Π. Κρέιν, δήλωσε στους Times πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί ακόμα επίσημα.  Όσα έχει ακούσει πως του προσάπτει η 35χρονη, τα «αρνείται κατηγορηματικά». «Το διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Αλεξάντρα, ο κ. Ράφαλο και η σύζυγός του ανησυχούσαν πολύ για την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας. Είχαν λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσουν την αστάθεια που εμφάνιζε. Προφανώς, οι προσπάθειές τους απέτυχαν», δήλωσε ο Κρέιν.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Κρέιν αναφέρεται πιθανώς στη χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών που έκανε η Ζαρίνι. Η ίδια ισχυρίζεται στη αγωγή της ότι την ενθάρρυνε ο Ράφαλο. Τελικά, με προτροπή της μητέρας της είχε μπει σε ένα κέντρο απεξάρτησης στην Τουσόν.

Η Ζαρίνι είπε στους Times ότι η μητέρα της και η γιαγιά της απειλούσαν να την αποκληρώσουν αν μιλούσε. Όπως εξηγεί, μετά την αποτοξίνωση προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από την οικογένεια και πλέον έχει γίνει μητέρα. Παρόλο που πολλά μέλη της οικογένειά της ενδέχεται να μην της ξαναμιλήσουν μετά την αγωγή, εκείνη δεν ενδιαφέρεται, όπως τονίζει.

«Δεν με νοιάζει. Θέλω απλά να σταματήσει αυτό… Δεν θέλω να ξανασυμβεί σε κανέναν, ούτε στο παιδί μου ούτε σε οποιοδήποτε άλλο παιδί», λέει στην εφημερίδα.

ΠΗΓΗ: protothema

 

Περισσότερη ενημέρωση για την Μόδα μόνο στην Ελεύθερη Ενημέρωση!

Οικογένεια Gucci: Σεξουαλική κακοποίηση κληρονόμου
To Top