Lockdown: Τα νέα μέτρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη
Breaking News

Lockdown: Τα νέα μέτρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Ολικό Lockdown και νέα περιοριστικά μέτρα, ανακοινώθηκαν πριν λίγο, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο νέο διάγγελμα, σήμερα Τρίτη 9/2. Δείτε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

 

LOCKDOWN: ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Ολικό Lockdown και νέα περιοριστικά μέτρα, ανακοινώθηκαν πριν λίγο, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο νέο διάγγελμα, σήμερα Τρίτη 9/2. Η απόφαση του πρωθυπουργού ήταν αναμενόμενη καθώς η επιδημιολογική εικόνα της πρωτεύουσας και όχι μόνο, ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως όσο πιο γρήγορα αποφασίζονται τα νέα μέτρα και οι περιορισμοί, τόσο πιο γρήγορα αίρονται, στην προσπάθεια για καταπολέμηση του κορονοϊού και επιστροφή στην κανονικότητα.

Lockdown: Τα νέα μέτρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός τονίζει πως οι 2 εβδομάδες με ανοιχτά καταστήματα ήταν μια ανάσα για το εμπόριο και θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη προτού αποφασιστεί το lockdown. Όμως, όπως είπε, το καμπανάκι είναι ηχηρό και έχουμε μάθει να λειτουργούμε ώστε να προλαμβάνουμε και να μην ακολουθούμε το πρόβλημα, για να σώζουμε ζωές.

Αρκετά αισιόδοξος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζει πως πρέπει να αμυνθούμε πριν από την οριστική λύση του εμβολιασμού και να προλάβουμε τον κίνδυνο με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Δείτε το διάγγελμα Μητσοτάκη:

 

LOCKDOWN ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

 

Αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει τα νέα μέτρα λέγοντας: “Από μεθαύριο, Πέμπτη και μέχρι τις 28/2 θα υπάρξουν αυξημένα περιοριστικά μέτρα στην Αττική.

Κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου, ενώ όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως, εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με δυσική παρουσία.

Λεπτομέρειες για τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν αύριο από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τους αρμόδιους.

Έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση για τα Breaking News μόνο στην Ελεύθερη Ενημέρωση

Lockdown: Τα νέα μέτρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη
Greece Entertainment Logo Footer

Copyright © 2024 GreeceEntertainment.gr

To Top