Breaking news:
Αθλητικά

Συνέντευξη με τη Χριστίνα Ματθαίου: «To Weight Fight είναι στάση ζωής»

Ένα ατύχημα στάθηκε η αφορμή για τη συνολική αναθεώρηση της στάσης ζωής της. Η Χριστίνα Ματθαίου, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο elenews.gr, μοιράστηκε μαζί μας το παρασκήνιο της υλοποίησης του διαφορετικού γυμναστηρίου με το όνομα Weight Fight. που φέρει την απόλυτη υπογραφή της.

 

Συνέντευξη με τη Χριστίνα Ματθαίου: «To Weight Fight είναι στάση ζωής»

 

Το καταρτισμένο προσωπικό με το οποίο συνεργάζεται στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του αθλούμενου και όσοι επιλέγουν για την εκγύμνασή τους τον χώρο που η Χριστίνα δημιούργησε με όραμα αντιλαμβάνονται πως το Weight fight αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα γυμναστήριο: Είναι η ίδια η ζωή, με τα πάνω και τα κάτω της και με εκείνες τις προκλήσεις που εξελίσσονται σε ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και ενδυνάμωσης.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

1. Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε το Weight Fight?

X.M: Η γέννηση της ιδέας του Weight Fight έχει τις καταβολές της σε ένα προσωπικό ατύχημα, το οποία με ανάγκασε να καθηλωθώ σε ακινησία για αρκετό καιρό. H προσωπική μου εμπειρία, το βίωμα το οποίο έζησα όλη εκείνη την περίοδο και η ανάγκη της επιβίωσης και της ανάκτησης της ίδιας της ζωής, εξέθρεψε πολύ έντονα μέσα μου την μαχητικότητα και την αέναη πάλη για την κατάκτηση στόχων οι οποίοι ίσως φαντάζουν ή φάνταζαν ανέφικτοι. Οι στόχοι αυτοί ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ἡ στοχευμένη, λοιπόν, δουλειά η οποία συντελείται στη σχολή μας, περιστρέφεται γύρω από έναν κυρίαρχο άξονα: Τον άνθρωπο και την δημιουργία όλων των προϋποθέσεων, οι οποίες συντείνουν στην κατάκτηση των εξατομικευμένων στόχων.

2. Τι προσφέρει το Weight Fight?

X.M: Θα τολμήσω να πω ότι για να ενταχθεί κάποιος στο Weight Fight, απαιτείται καταρχάς η δική του θέληση και αποφασιστικότητα να ξεπεράσει τα όριά του και να αφήσει πίσω του αγκυλώσεις, στερεότυπα , αναβλητικότητα, φόβους, χρόνια άλυτα ζητήματα κλπ . Εφόσον κάποιος, λοιπόν, διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, με κύριο όχημα και οδηγό τη βούλησή του, είναι στο χέρι το δικό μας από εκεί κι έπειτα, να «μυήσουμε» τον κάθε ασκούμενο στη λογική μας, με την περαιτέρω διαδικασία την οποία γνωρίζουμε πολύ καλά με τους συνεργάτες μου, ως προς τον τρόπο και τις συγκεκριμένες μεθόδους δουλειάς και άσκησης ,πνευματικής και σωματικής.

3. Τι προϋποθέσεις πρέπει να τηρούνται για να ασχοληθεί κάποιος με το Weight Fight?

X.M:Μιας και μιλήσαμε για προϋποθέσεις στην προηγούμενή σας ερώτηση, συνεχίζω να απαντάω στο ερώτημά σας, λέγοντας ότι η φιλοσοφία του Weight Fight προσεγγίζεται μέσω ενός άρτια οργανωμένου επιτελείου με γυμναστές, εξειδικευμένους ιατρούς, φυσικοθεραπευτές͵, διατροφολόγους, ψυχολόγους οι οποίοι συνθέτουν ένα «μελίσσι» με  κοινό παρονομαστή. Κύριο μέλημά μας, είναι το να δώσουμε στον κάθε έναν αθλούμενο ξεχωριστά όλες εκείνες τις απαραίτητες παροχές και «λύσεις», προσαρμοζόμενοι στις ατομικές και ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

4. Τι εμπεριέχει σαν πρόγραμμα το Weight Fight?

X.M: Το Weight Fight αποτελείται από ένα σύνολο δραστηριοτήτων , οι οποίες έχουν να κάνουν με καθημερινά προγράμματα αερόβιας άσκησης, αίθουσα με όργανα και βάρη, μαθήματα Kick Boxing χωρισμένα σε τμήματα, TRX., Pilates κλπ. Οφείλω να τονίσω εδώ, ότι η σχολή μας συμμορφώνεται και έχει προσαρμόσει τον τρόπο λειτουργίας της σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών σχετικά με τον Covind -19. Απόλυτη προτεραιότητά μας η διασφάλιση της υγείας των αθλουμένων, καθώς βέβαια και των διδασκόντων.

5. Σε πόσο χρονικό διάστημα βλέπει κάποιος αποτέλεσμα?

X.M: Το χρονικό διάστημα στο οποίο κάποιος μπορεί να δει αποτελέσματα της δουλειάς μας είναι συνάρτηση των προσωπικών χαρακτηριστικών, αναγκών, ικανοτήτων και κυρίως, όπως είπαμε και νωρίτερα, της «δίψας» του κνα ξεπεράσει τα όριά του. Ως εκ τούτου, θα ήταν τουλάχιστον επισφαλές να δώσω συγκεκριμένο χρονικό φάσμα αποτελεσμάτων, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί προσωπική αποτύπωση των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών του καθενός ξεχωριστά.

6. Ποιος είναι ο στόχος σας για το Weight Fight?

X.M: Η απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα, αναμφίβολα δεν μπορεί να χωρέσει μέσα σε λίγες γραμμές. Θα έλεγα καταρχάς ότι ένας στόχος μου είναι να βλέπω ολοένα και περισσότερα χαμόγελα ζωγραφισμένα στους μαθητές — αθλητές μου, καθώς διανύουμε μαζί όλη αυτή την κοινή «αλληλένδετη» πορεία. Αυτό αποτελεί για μένα, μια ιδιαίτερα αξιόλογη καθημερινή ανταμοιβή. Κατά τα λοιπά, υπάρχουν αρκετές σκέψεις, συζητήσεις και project τα οποία αξιολογούμε με τους στενούς συνεργάτες μου, όσον αφορά στην ανάπτυξη της σχολής και τις βραχυπρόθεσμες ή μακροχρόνιες προοπτικές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, συνεκτιμώντας την δυσχερή οικονομική συγκυρία η οποία έχει επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας, και κατά συνέπεια και στον δικό μας χώρο.

7. Λίγα λόγια για τον εαυτό σας;

X.M: Δε συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου και δεν θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για μένα. Στη ζωή μου μέχρι σήμερα, έχω μάθει ότι ο καθένας μας αυτοχαρακτηρίζεται και αυτοπροσδιορίζεται είτε από τις πράξεις του είτε από τις παραλείψεις του. Άρα σημαντικό είναι το αποτύπωμα το οποίο αφήνουμε στην πορεία μας να έχει πάντοτε θετικό πρόσημο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα μας…

 

 

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ

Η Χριστίνα Ματθαίου σας περιμένει, λοιπόν, στον χώρο της, έναν χώρο που θέτει σε ύψιστη προτεραιότητα τις ατομικές σας ανάγκες. Άψογοι επαγγελματίες, συνέπεια, ευγένεια και ειλικρινής διάθεση προσφοράς συνθέτουν τους θεμέλιους λίθους του χώρου, που θα σας εκπλήξει με την οικειότητα που αποπνέει, καθώς και με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. Εάν επιθυμείτε μια αλλαγή στη ζωή σας, χρειάζεται να τολμήσετε τη ριζική επανεκίννηση. Γραφτείτε στο Weight Fight και μεριμνήστε για την άριστη φυσική σας κατάσταση και την ψυχική σας ευεξία. Εξάλλου η αλλαγή ξεκινά από μια απόφαση. Λάβετε τη σωστή!

Περισσότερη ενημέρωση για τα αθλητικά στο elenews.gr

Συνέντευξη με τη Χριστίνα Ματθαίου: «To Weight Fight είναι στάση ζωής»
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top