Radiooooo.com: Η εφαρμογή που θα σε σώσει στο lockdown
Επιστήμη & Τεχνολογία

Radiooooo.com: Η εφαρμογή που θα σε σώσει στο lockdown

Radiooooo.com ονομάζεται η εφαρμογή που θα σε σώσει αυτές τις ημέρες του lockdown, προσφέροντάς σου ένα μουσικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

 

RADIOOOOO.COM: Η ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΣΤΟ LOCKDOWN

 

Έχουμε μπει στη δεύτερη εβδομάδα του δεύτερου lockdown και όσο μένουμε σπίτι, τόσο εξαντλούνται οι fun τρόποι για να περάσουμε τη μέρα μας. Όσο περισσότερο όμως ψάχνουμε κάτι νέο να διαβάσουμε, να μάθουμε, να μαγειρέψουμε, τόσο περισσότερα διαμάντια μπορούμε να βρούμε, τα οποία θα μας προσφέρουν μια νέα εμπειρία.

Ένα τέτοιο διαμάντι είναι και το Raaaaadio.com, η ραδιοφωνική εφαρμογή που χρειάζεσαι στην καραντίνα σου. Ναι, καλά άκουσες, είναι ραδιοφωνική εφαρμογή, όμως δεν περιλαμβάνει μόνο τους γνωστούς μας ραδιοφωνικούς σταθμούς με τα γνωστά ελληνικά ή ξένα τραγούδια που σου αρέσουν αλλά ίσως να έχεις βαρεθεί να ακούς όλη μέρα.

Radiooooo.com: Η εφαρμογή που θα σε σώσει στο lockdown

Το Radiooooo.com έχει ένα πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον concept, διότι μπορεί να σε εκπλήξει με αναπάντεχες μουσικές επιλογές από όλο τον κόσμο και όλες τις δεκαετίες, με ένα κλικ.

Είναι user friendly, δεν απαιτείται download της εφαρμογής – λειτουργεί κάλλιστα online, ενώ, υπάρχει η συνδρομητική και η απλή έκδοση του app. Είναι ένα ιδιότυπο μουσικό κουτί – χρονομηχανή που παραδίδει ταυτόχρονα μαθήματα μουσικής, ιστορίας και γεωγραφίας. Με αφετηρία το ίδιο το όνομα της εφαρμογής Radiooooo, που στα πέντε του «οοοοο» αγκαλιάζει τις όλες τις ηπείρους, ξεκινάει το μουσικό σου ταξίδι.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο ψηφιακό περιβάλλον του Radiooooo επιλέγεις στο mood button τη διάθεσή σου – slow (για χαλάρωση), fast (για χορό), weird (για να ξεφύγεις). Έπειτα, πατώντας πάνω στο διαδραστικό χάρτη, επιλέγεις οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο και μεταφέρεσαι στο χρόνο. Oι επιλογές περιλαμβάνουν κάθε δεκαετία του 20ου αιώνα αλλά και το κουμπί now που αφορά στα πιο σύγχρονα ακούσματα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα περιβάλλον αλληλεπίδρασης στο οποίο ο κάθε ακροατής μπορεί να συνεισφέρει με τις γνώσεις και τις μουσικές «αναζητήσεις» και «ανακαλύψεις» του (κάτι για το οποίο παίρνει credit). Περισσότερο από όλα, το Radiooooo.com επιτυγχάνει να εκπλήσσει διαρκώς με τις ατελείωττες επιλογές του. Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα ακόμη κι αν ανυποψίαστα επιλέξεις την ελληνική μουσική μιας άλλης εποχής.

 

Περισσότερα νέα για την τεχνολογία στο elenews.gr.

Radiooooo.com: Η εφαρμογή που θα σε σώσει στο lockdown
Greece Entertainment Logo Footer

Copyright © 2024 GreeceEntertainment.gr

To Top