Κοινωνία

Kolonos hooligans: Συνελήφθη άλλος ένας 15χρονος

Ο 15χρονος φέρεται να είναι ο ανήλικος που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο 1ο ΕΠΑΛ, με το οποίο τραυμάτισε τον 16χρονο μαθητή.

Kolonos hooligans: Χειροπέδες σε άλλον έναν ανήλικο της συμμορίας του Κολωνού έβαλαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 15χρονο από την Αλβανία, ο οποίος φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 16χρονου Βούλγαρου στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών.

Ο 15χρονος φαίνεται να είναι εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο Λύκειο, με το οποίο τραυμάτισε τον 16χρονο μαθητή.

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως κατά τη σύλληψή του γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς.

Kolonos hooligans: H αδίστακτη συμμορία ανηλίκων

Η σύλληψη του 15χρονου είναι η τέταρτη στην οποία έχουν προχωρήσει οι Αρχές, με την συμμορία των ανηλίκων να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας.

Η “οικογένεια χούλιγκαν του Κολωνού” (colonos hooligans family), όπως αποκαλούσαν τη συμμορία τους, λίγες μέρες πριν είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο έναν 16χρονο μαθητή Επαγγελματικού Λυκείου, τον οποίο τραυμάτισαν με μαχαίρι την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου.

“Τι έκανα ρε μάγκες…”, φώναζε νεαρός μαθητής την ώρα που δεχόταν βίαιη επίθεση από τα μέλη της συμμορίας, έξω από σχολείο του κέντρου. Τις εικόνες που είχε καταγράψει “συνεργός” τους, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Αποτυπώνουν την αγριότητα με την οποία δρούσαν τα μέλη της συμμορίας που έβαζαν στο στόχαστρο ανήλικους από “αντίπαλες” συμμορίες σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό, τους οποίους χτυπούσαν με μανία, λύνοντας έτσι τις διαφορές τους. “Τώρα γιατί δε μιλάς;” φαίνεται να λένε σε ένα θύμα τους το οποίο βιντεοσκοπούν να φεύγει με αίματα στο πρόσωπο έχοντας δεχτεί τα χτυπήματα τους.

Σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις τους στις 25 Οκτωβρίου, είχαν μαχαιρώσει στο θώρακα έναν 16χρονο μαθητή στο προαύλιο του 1ου ΕΠ.ΑΛ. Αθηνών.

“Έλα εδώ ρε…” φώναζαν τα περίπου 10 μέλη της συμμορίας λίγο πριν κυνηγήσουν και χτυπήσουν τον 16χρονο, καταγράφοντας μάλιστα σε κινητό τηλέφωνο την αιματηρή επίθεση. Το νεαρό θύμα είχε μεταφερθεί αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” και σύμφωνα με τους γιατρούς γλύτωσε από θαύμα. Η επίθεση όπως αποδείχτηκε, αφορούσε διάφορες ανάμεσα σε δύο αντίπαλες συμμορίες ανηλίκων που δραστηριοποιούνται σε γειτονικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Γηπεδικά συνθήματα, σύμβολα μίσους και βίας, αναφορές κατά της αστυνομίας είναι μερικά μόνο από όσα αποτυπώνονται στις αναρτήσεις των μελών της Colonos hooligans family στις σελίδες που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από επιθέσεις, έχουν μοιραστεί στο διαδίκτυο μεταμεσονύχτιες εξορμήσεις τους εν μέσω καραντίνας, αλλά και εικόνες με μέλη της συμμορίας να γιορτάζουν την Ανάσταση και την αλλαγή του χρόνου με …βόμβες μολότοφ.

Τα “ραντεβού”, οι στόχοι και οι κινήσεις του κάθε μέλους της συμμορίας ήταν πάντα προκαθορισμένα και έπειτα από συνεννόηση που είχε γίνει, μέσω… ομαδικών συνομιλιών στο Instagram. Την οργάνωση είχε αναλάβει ο 17χρονος “αρχηγός” με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα άτομα που συνέλαβαν οι αρχές το περασμένο Σάββατο.

Τα άλλα δύο μέλη της συμμορίας από την Ελλάδα και τη Ρουμανία, συμμετείχαν και αυτά σε “σειρά” επιθέσεων, που ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία. Εκτός από την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο ΕΠ.ΑΛ., έχει εξακριβωθεί η εμπλοκή της συμμορίας σε ληστεία, αλλά και σε τουλάχιστον τρεις επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων.

Kolonos hooligans: Συνελήφθη άλλος ένας 15χρονος
Greece Entertainment Logo Footer

Copyright © 2024 GreeceEntertainment.gr

To Top