Breaking news:
Viral Video 2020: Η χρονιά της πανδημίας σε 4 λεπτά
Viral Videos

Viral Video 2020: Η χρονιά της πανδημίας σε 4 λεπτά

Λίγο πριν από την εκπνοή του 2020, μιας αναμφίβολα διαφορετικής χρονιάς, ο Ελβετός καλλιτέχνης Cee-Roo, δημιούργησε ένα video με την ανασκόπηση της χρονιάς και έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει, φυσικά, ο κορονοϊός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 1,7 εκατομμύρια συνανθρώπους μας παγκοσμίως.

 

VIRAL VIDEO 2020: Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ

 

Λίγο πριν από την εκπνοή του 2020, μιας αναμφίβολα διαφορετικής χρονιάς, ο Ελβετός καλλιτέχνης Cee-Roo, δημιούργησε ένα video με την ανασκόπηση της χρονιάς και έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα. Το κανάλι του Cee-Roo στο YouTube έχει σχεδόν 2 εκατομμύρια ακόλουθους, και είναι γνωστό για τα video ανασκόπησης της κάθε χρονιάς.

Στην ανασκόπηση του 2020 πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει, φυσικά, ο κορονοϊός που έχει σκορπίσει παγκοσμίως θλίψη, καθώς έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 1,7 εκατομμύρια συνανθρώπους μας παγκοσμίως.

Viral Video 2020: Η χρονιά της πανδημίας σε 4 λεπτά

Το 2020 σημάδεψε την ανθρωπότητα και μεταμόρφωσε ριζικά την καθημερινότητά της σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η εξάπλωση της πανδημίας που έφερε την απώλεια και τον πόνο σε αμέτρητες οικογένειες και τα πρωτοφανή μέτρα που επιβλήθηκαν ανά τον κόσμο αφήνουν μια πικρή γεύση στο στόμα καθώς αποχαιρετούμε το 2020. Δυστυχώς, τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς ο ιός δεν έχει εγκαταλείψει και η υγεία μας ακόμη βρίσκεται σε κίνδυνο. Ταυτόχρονα αναμένονται αρνητικές επιδράσεις στη ζωή αναρίθμητων ανθρώπων και τα επόμενα χρόνια, λόγω των ανυπολόγιστων επιπτώσεων της πανδημίας στην οικονομία.

Στο κλιπ, που έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views στις πλατφόρμες των social media και στο YouTube, βλέπουμε τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει. Η ανασκόπηση περιλαμβάνει πλάνα από την συγκλονιστική έκρηξη στη Βηρυτό, την αστυνομική βία και το κίνημα Black Lives Matter, τις καταστροφικές πυρκαγιές που μετέτρεψαν σε στάχτη δασικές εκτάσεις στην Αυστραλία και όχι μόνο.

Επίσης, μας θυμίζει τους δύο γίγαντες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου που χάσαμε φέτος: Τον Κόμπι Μπράιαντ, που βρήκε, μαζί με τη μία κόρη του, τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2020 σκορπίζοντας τη θλίψη για τον άδικο χαμό τους και τον Ντιέγκο Μαραντόνα, που έφυγε πριν από μερικές εβδομάδες μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η φονική πορεία της πανδημίας παρουσιάζεται με διαδοχικές σκηνές που ξεκινούν από την Ουχάν και επεκτείνονται σε όλον τον κόσμο. Έρημοι δρόμοι, φοβισμένα πρόσωπα, απεγνωσμένοι υγειονομικοί υπάλληλοι αλλά και σκηνές ελπίδας, ανθρωπιάς και συμπαράστασης που εκτυλίχθηκαν στις γειτονιές.

Η ελπίδα λοιπόν δεν πεθαίνει και μέσα σε ένα βίντεο που φάνηκε σαν βγαλμένο από ταινία τρόμου, βλέπουμε συνανθρώπους μας να τραγουδούν από τα μπαλκόνια τους, να παίζουν μουσική, να χειροκροτούν για τους γιατρούς και τους νοσοκόμους μας, τους ήρωες της χρονιάς.

“Αυτό ήταν το 2020” λοιπόν και αξίζει να δείτε το συγκλονιστικό viral video:

Έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση για τα Media μόνο στην Ελεύθερη Ενημέρωση

Viral Video 2020: Η χρονιά της πανδημίας σε 4 λεπτά
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top