Elenews.gr

Τηλεόραση

Survivor: Ποιος από την παραγωγή ήθελε να χωριστούν Μαριαλένα και Σάκης

Οι ανατροπές στο Survivor συνεχίζονται και πια οι δύο νέες ομάδες στην παραλία ανακατεύουν την τράπουλα των εξελίξεων. Γιατί, όμως, η παραγωγή επέλεξε να χωρίσει τον Σάκη με τη Μαριαλένα;

 

ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ SURVIVOR

 

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί τους ανακοίνωσε την σύνθεση των δύο νέων ομάδων.

Έτσι στην κόκκινη ομάδα ανήκουν πλέον οι: Σάκης Κατσούλης, Αλέξης Παππάς, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικολέτα Μαυρίδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα.

Ενώ την μπλε ομάδα πλαισιώνουν οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Κόρομι, Παύλος Γαλακτερός, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, James Καφετζής. Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η παραγωγή του Survivor, αποφάσισε να χωρίσει το πρώην ζευγάρι Σάκη- Μαριαλένα.

 

ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ Η ΜΑΛΙΑΛΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ

 

«Να πω πως αυτός ο διαχωρισμός έγινε πιο πολύ γιατί το ήθελε ο σκηνοθέτης να δει ξεχωριστά τον Σάκη με την Μαριαλένα, αυτός επέμενε να γίνει αυτή η αλλαγή για να δει πως θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά γιατί είχαν και ένα love story, έχουν ποντάρει πολύ εκεί. Δεν χωρίσανε τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο, ούτε και τον James με τον Νίκο γιατί ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτούς τους παίκτες σε αυτές τις ομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση για τα Media μόνο στην Ελεύθερη Ενημέρωση

Survivor: Ποιος από την παραγωγή ήθελε να χωριστούν Μαριαλένα και Σάκης
To Top