Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το μισθό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Τηλεόραση

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το μισθό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε on air στο “Το Πρωινό” του ANT1, το ποσό που φέρεται να παίρνει κάθε μήνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον ALPHA για την εκπομπή της. Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άνευ προηγούμενου γκάφα έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής “Το Πρω1νό” του ANT1, “δίνοντας στεγνά” τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το μισθό που φέρεται να παίρνει κάθε μήνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εκπομπή “Pop Up” του Alpha.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τhe 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/12) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, το μοντέλο αποκάλυψε και το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του GNTM, λέγοντας πως δεν μετάνιωσε που έφυγε καθώς δεν περνούσε καλά.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το μισθό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η συνέντευξή της απασχόλησε το πρωί της Παρασκευής από τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα του «Πρωινού». Μιλώντας για την εκπομπή του μοντέλου, η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε ένα περιστατικό από προηγούμενη εκπομπή, που νόμιζε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει την αμοιβή της παρουσιάστριας του “Pop Up”.

«Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα; Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30.000 τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά. Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Αλέξης Μίχας, έσπευσε να εξηγήσει ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το είχε αποκαλύψει εκτός αέρα.

Δείτε το απόσπασμα:

Περισσότερη ενημέρωση για τα  media στο elenews.gr

 

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το μισθό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Greece Entertainment Logo Footer

Copyright © 2024 GreeceEntertainment.gr

To Top