Breaking news:
Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάλυση του αστρολογικού της χάρτη και η χρυσή τριετία που έρχεται
Βάσια Μαυράκη

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάλυση του αστρολογικού της χάρτη και η χρυσή τριετία που έρχεται

Μια Υδροχόος που μόλις πραγματοποίησε την πρώτη Κρόνια Επιστροφή της ήρθε να ταράξει τα λιμνασμένα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Και η ελληνική τηλεόραση βρίθει επιτυχημένων Υδροχόων από τα σπάργανα της ακόμη! Να σας θυμίσω …Ρούλα Κορομηλά, η πρώτη βασίλισσα… Γιώργος Παπαδάκης ο αειθαλής… Πέτρος Κωστόπουλος ο επιτυχημένος… Βίκυ Χατζηβασιλείου η γυμνασμένη … αλλά και το νεότερο αίμα Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Και σε παγκόσμιο επίπεδο και πάλι Υδροχόοι κρατούν τα σκήπτρα της τηλεθέασης, παράδειγμα η Όπρα Γουίνφρεϊ, γεννημένη στις 29 Ιανουαρίου του 1954! Η τηλεόραση είναι Ουράνια εφεύρεση, είναι τόσο καθαρά Υδροχοϊσια υπόθεση, όσο είναι και το μέλλον το ανεξερεύνητο, αυτό στο οποίο μόνο οι Υδροχόοι μπορούν να προσαρμοστούν με απίστευτη ευκολία, αφού είναι παιδιά του μέλλοντος…

 

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάλυση του αστρολογικού της χάρτη και η χρυσή τριετία που έρχεται

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου μια Υδροχόος γεννημένη στις 14 Φλεβάρη, γεννημένη τη μέρα που γιορτάζει ο έρωτας, ήρθε για να κάτσει στο θρόνο που άδειασε. Ήρθε για να μείνει και να χαράξει μια τηλεοπτική πορεία αντάξια της εμφάνισης της, της εξυπνάδας της και του γενέθλιου χάρτη της! Ήρθε η στιγμή η δικιά της, αυτή της μεγάλης μεταγραφής που με τη βοήθεια του Δία που θα περάσει στον Υδροχόο το Δεκέμβριο, θα της ανοίξει δρόμους με μεγάλη γενναιοδωρία αλλά και μεγάλες ευθύνες, καθώς θα συνοδεύεται από την αυστηρή παρέα του Κρόνου. Ήλιος στον Υδροχόο, Αφροδίτη στον Υδροχόο και Σελήνη στους Διδύμους.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Οι δύο θηλυκές αρχές της, Σελήνη και Αφροδίτη σε ένα αεράτο τρίγωνο ιδιομοιρίας, της εξασφαλίζουν την αποδοχή και από το γυναικείο κοινό, γεγονός που μπορεί να την κάνει τηλεοπτικά αήττητη… αλλά όχι σε αυτό το κανάλι. Εδώ είναι η καλή αρχή… Ο Ερμής της στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω της χαρίζει την αποφασιστικότητα ενός στρατηγού και την πειθαρχία ενός στρατιώτη.

Σε τρίγωνο με το Δία της στον Ταύρο της δίνει ευφυΐα από τη μια, και τη ‘’γειώνει’’ αρκετά από την άλλη, διευκολύνοντας την, με ένα μυαλό πέρα ως πέρα πρακτικό. Είναι πολύ εργατική η Ιωάννα και ξέρει να βάζει στόχους. Δεν την πήρε εύκολα την απόφαση και η αλήθεια είναι πως αισθάνεται ακόμη αναστατωμένη και ανασφαλής σε σχέση με τις επιλογές της, από τη στιγμή που ο Ουρανός δημιουργεί όψη τετραγώνου με την προοδευμένη Σελήνη της.

Η ΧΡΥΣΗ ΤΡΙΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ

 

Ίσως θα πρέπει να προσέχει τους ανθρώπους που θα την περιστοιχίζουν στο νέο της περιβάλλον και ιδιαιτέρως τα γυναικεία πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας. Ενώ η απήχηση της στο κοινό θα είναι ευρεία, το γενέθλιο τετράγωνο του δουλευταρά και αξιόμαχου Άρη της στον Ταύρο με τη ‘’φιλική’’ Αφροδίτη της στον Υδροχόο, τη δυσκολεύει στις διαπροσωπικές της σχέσεις. Το τέλος του φθινοπώρου θα τη βρει αρκετά πιεσμένη αλλά η πραγματική εύνοια είναι πολύ κοντά! Ο μήνας των γενεθλίων της θα της δώσει τη μεγάλη ώθηση καθώς ο transit Δίας στον Υδροχόο θα ενεργοποιήσει θετικές όψεις στο χάρτη της και θα της δώσει την καθιέρωση που τόσο επιθυμεί.

Ο Προοδευμένος της Ήλιος στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων συναινεί στη σημαντικότητα των αποφάσεων της αυτή τη στιγμή και καταμαρτυρά πως τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι θεμελιώδους σημασίας για την πανέμορφη Ιωάννα. Θα είναι η χρυσή τριετία της ζωής της που θα της φέρει όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ευτυχία καθώς ο Δίας θα της ανοίγει δρόμους και θα της δίνει ευκαιρίες, που ο Κρόνος θα τις σταθεροποιεί και θα τις επισημοποιεί. Ο Δίας θα είναι εξίσου σημαντικός και ευεργετικός για αυτήν και όταν θα περάσει στους Ιχθύες.

Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

 

Η ημέρα που πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής της Ιωάννας έχει ενδιαφέρουσες και προκλητικές όψεις, τόσο ενδιαφέρουσες και προκλητικές όσο και η καλλονή με καταγωγή από την Πρέβεζα. Ο Ερμής της ημέρας σε τρίγωνο με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοεί την επικοινωνία, αλλά και η Αφροδίτη σε όψη αντίθεσης με τους Μεγάλους πυροδοτεί τη ζήλια και τον ανταγωνισμό. Κάποιοι θα χάσουν τον ‘’ύπνο’’ τους προσπαθώντας να βρουν μειονεκτήματα στη νέα αυτή εκπομπή του Σκάι!

Μα η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού του 2020, μια από τις σημαντικότερες για την επαγγελματική πορεία της Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Η Σελήνη της μέρας βρισκόταν στον Υδροχόο, ‘’πάνω’’ στη Σελήνη και την Αφροδίτη της ξανθιάς παρουσιάστριας. Η Σελήνη συμβολίζει το κοινό και το κοινό της Ιωάννας θα την περιμένει με ανυπομονησία. Μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που θα έχει στο μυαλό της, αλλά σίγουρα θα είναι ένα θετικό βήμα που θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Ο θρόνος έχει αδειάσει και περιμένει την επόμενη Βασίλισσα… που αυτή τη φορά θα ανήκει σίγουρα στο ζώδιο του Υδροχόου. Και οι δυο πανέμορφες ξανθιές παρουσιάστριες που μπορούν να είναι οι επόμενες Βασίλισσες πληρούν τις Υδροχοϊσιες προϋποθέσεις. Και ποιος είπε πως δεν μπορούμε να έχουμε δυο… ενθρονίσεις; Μία στο κανάλι του Αμαρουσίου και μια στο κανάλι του Νέου Φαλήρου…

 

Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, την ”Εναλλακτική Παιδεία’,’ και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. 

Περισσότερη ενημέρωση για τους ΕΛΕ editors στο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάλυση του αστρολογικού της χάρτη και η χρυσή τριετία που έρχεται
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GOOGLE NEWS

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2020 Elenews.gr. Created by WhiteMaskMedia

To Top