Βαγγέλης Κονιτόπουλος: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τα μέτρα που πήραν και παίρνουν!»
Γιώργος Βαθιώτης

Βαγγέλης Κονιτόπουλος: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τα μέτρα που πήραν και παίρνουν!»

Τοποθέτηση καρδιάς από τον καλλιτέχνη Βαγγέλη Κονιτόπουλο, τον μεγάλο μουσικό της παράδοσης,  μιλώντας για την καραντίνα, τον Covid-19, τα μέτρα, τις ζημιές στην οικονομία, τον πολιτισμό και τα μελλοντικά σχέδια του απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Βαθιώτη. Ας δούμε τι είπαν:

 

Ερ: Η πανδημία και η καραντίνα πόσο θίγει τον καλλιτεχνικό χώρο;

Β.Κ: Πρώτα απ’ όλα δεν είναι πανδημία, είναι επιδημία και ένα γερό όπλο στα χέρια των εξουσιαστών για να φοβηθούν και να γονατίσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Τώρα εμείς οι καλλιτέχνες επιλεχθήκαμε ή στοχευθήκαμε από το σύστημα διότι εμείς με την μουσική, τα τραγούδια, τους χορούς, το θέατρο, τις κωμωδίες κ.λπ. είμαστε αυτοί που επικοινωνούμε άμεσα με την ψυχή του κάθε ανθρώπου δίνοντας δύναμη, χαρά , ξεγνοιασιά και πολλά άλλα. Άρα θα μας λιώσουν, εάν τα καταφέρουν!!

Βαγγέλης Κονιτόπουλος: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τα μέτρα που πήραν και παίρνουν!»

 

Ερ: Τι ζημιά έχει υποστεί η οικονομία; Βλέπετε λουκέτα στις επιχειρήσεις στον χώρο σας στο αμέσως επόμενο διάστημα;

Β.Κ: Ή ζημιά είναι τεράστια και φοβάμαι ότι θα το τερματίσουν, όσο εμείς καθόμαστε και δεχόμαστε χωρίς καμία αντίδραση τα όσα σατανικά και απάνθρωπα μας κάνουν. Δεν τους ενδιαφέρει, μα καθόλου, η πείνα και η δυστυχία μας διότι απλούστατα εκείνοι δεν παθαίνουν τίποτα. Εξακολουθούν να παίρνουν τους μισθούς τους, τα bonus, χρήματα από τις επιτροπές, να έχουν τα δωρεάν τους, τις αμαξάρες τους και άλλα πολλά.

Ερ: Κάτω από ποιες συνθήκες θα μπούμε στην νέα κανονικότητα και τι σημαίνει αυτό για τον καλλιτεχνικό χώρο;

Β.Κ: Δεν θα μπούμε σε καμία κανονικότητα! Το μέλλον είναι πολύ ζοφερό για όλους! Και εννοώ βέβαια για τον λαουτζίκο, εκτός εάν !!!

Ερ: Η τηλεργασία μπορεί να γίνει στα πολιτιστικά δρώμενα; Εσείς τι προτείνετε;

Β.Κ: Δεν γνωρίζω για τα άλλα επαγγέλματα. Στο δικό μας χώρο ελάχιστα μπορούν να γίνουν με αυτό τον τρόπο π.χ. μαθήματα μουσικής. Κατά τα άλλα θα βάζει ο καθένας σπίτι του ένα cd να μας ακούει και να αναπολεί «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς..».

Ερ: Συμφωνείτε με τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα;

Β.Κ: Δεν συμφωνώ καθόλου με τα μέτρα που πήραν και παίρνουν. Θα έπρεπε εξαρχής αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν τον λαό, να ακούσουν με πολλή προσοχή τους Άριστους! Που δόξα τω θεώ τιμούν και τον όρκο τους στον Ιπποκράτη και την παγκόσμια φήμη τους. Άκουσαν κάποιους που από ότι έδειξε η καταστροφή που ζούμε, δεν ήταν και τόσο ειδικοί. Το κακό για εμάς βέβαια ακόμα είναι ότι εξακολουθούν πάνω στο ίδιο μονοπάτι της απόλυτης καταστροφής να βαδίζουν.

Ερ: Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του Βαγγέλη Κονιτόπουλου;

Β.Κ: Καλλιτεχνικά σχέδια για το μέλλον δεν έχω. Αυτό βέβαια δεν με σταματά από το να παίζω μουσική  σπίτι μου, μόνος μου και να γράφω τραγούδια. Για μένα, αυτό είναι ο γιατρός μου. Εκείνο που με απασχολεί είναι η σωτηρία όλων μας και για αυτό αν μου δοθεί η ευκαιρία θα αγωνιστώ μαζί με τον λαό μας, για την ελευθερία μας.

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ
Email: geobat3@gmail.com

Γιώργος Βαθιώτης

Ο Γιώργος Βαθιώτης είναι Έλληνας δημοσιογράφος. Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Μετεωρολογία και σπουδές πάνω στα Μέσα Ενημέρωσης και την Επικοινωνία. Αγαπημένες γλώσσες ελληνικά και γαλλικά.
Από το 2002 έχει ενταχθεί στο πολιτικό και το αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ. Αρθρογραφεί επί σειρά ετών σε πολλές ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες, περιοδικά και στον ηλεκτρονικό τύπο. Για πολλά χρόνια υπήρξε σχολιαστής σε εκπομπές πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου.  Τα τελευταία 6 χρόνια επιμελείται και παρουσιάζει την γνωστή κοινωνικοπολιτική τηλεοπτική εκπομπή «Χωρίς Χρώμα» με εκλεκτούς καλεσμένους της επικαιρότητας συνεργαζόμενος με πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Περισσότερη ενημέρωση για τους ΕΛΕ editors στο elenews.gr

Βαγγέλης Κονιτόπουλος: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τα μέτρα που πήραν και παίρνουν!»
Greece Entertainment Logo Footer

Copyright © 2024 GreeceEntertainment.gr

To Top