Elenews.gr

Battle of the Couples: Το trailer της πρεμιέρας είναι εδώ
Χωρίς κατηγορία

Battle of the Couples: Το trailer της πρεμιέρας είναι εδώ

Battle of the Couples: Το trailer της πρεμιέρας είναι εδώ και υπόσχεται πως θα σε καθηλώσει. Τελικά μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

 

BATTLE OF THE COUPLES: ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 

Battle of the Couples: Το trailer της πρεμιέρας είναι εδώ και υπόσχεται πως θα σε καθηλώσει. Τελικά μπορεί η αγάπη να αντιμετωπίσει τα εμπόδια και να νικήσει τα πάντα;

Έρωτας, γέλιο, ανταγωνισμός αδρεναλίνη, ένταση: το reality ζευγαριών έρχεται στον Alpha την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00 και τα έχει όλα.

Battle of the Couples: Το trailer της πρεμιέρας είναι εδώ

Πίστευαν ότι η αγάπη τους είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξουν, σε ένα ψυχαγωγικό show που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

12 ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση. Θα υπερβούν τους εαυτούς τους. Θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

Θα κάνουν τα πάντα γιατί στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ και να αναδειχθεί το «ζευγάρι της χρονιάς».

Το πολυαναμενόμενο ριάλιτι ζευγαριών κάνει επιτέλους πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

To trailer της πρεμιέρας είναι εδώ και θα σε καθηλώσει με τις πρώτες εικόνες από τη βίλα και την Αρένα του πολυαναμενόμενου ψυχαγωγικού reality show του Alpha. Ας μην ξεχνάμε πως σε ρόλο παρουσιαστή θα δούμε για πρώτη φορά τον πρώτο Έλληνα μπάτσελορ, Παναγιώτη Βασιλάκο. Επίσης, σε θέση κλειδί θα βρίσκεται και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, την οποία θα εμπιστεύονται αλλά και θα συμβουλεύονται τα ζευγάρια στην πορεία τους στο παιχνίδι.

Έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση για τα Media μόνο στην Ελεύθερη Ενημέρωση

Battle of the Couples: Το trailer της πρεμιέρας είναι εδώ
To Top